“Mit hjem – mit slot”-udstilling 2013

Igen i år var der haveudstilling i Frederiksberg Have.”Mit hjem mit slot” er en årligt tilbagevende udstilling, som jeg besøger sammen med min veninde og hendes søster.

Dagen gennemføres på samme måde: vi mødes tidligt, og kører sammen til Frederiksberg. Min veninde har har pakket fletvognen med kaffe og andet godt, og så går vi hele udstillingen igennem for ende til anden :0))

Indimellem holder vi pause og indtager en kop kaffe på en af havens mange bænke, mens vi hviler benene lidt – i år var ingen udtagelse fra reglen!

Når man har besøgt den samme udstilling flere år i træk, kan man godt fornemme, når der er skiftet lidt ud i standes indhold – det var f.eks. en stor glæde at se, at Bjarne Frø og Plante og Zinkbakken havde fået plads i år. Og selvfølgelig måtte der lige gøres plads til endnu en chili, som kom med hjem til samlingen.

One thought on ““Mit hjem – mit slot”-udstilling 2013

  1. Hej med dig.Jeg har tilmeldt mig som fast læser hos dig…..synes det er sjovt at vores blog næsten har samme navn……mit lille gods.
    Er også altid i Frb. Have til udstillingen med min veninde…..se mit indlæg.
    Godaften Jette

Comments are closed.