In the camera eye…….

Jeg synes faktisk at jeg har været lidt heldig i forbindelse med morgenture med hunden hertil morgen…… kameraet var, som sædvanligt, og sørme om ikke jeg var heldig at få et billede af en stillits.

Jeg har set stillitsen på flere af mine ture med hunden, men de er ofte fløjet, når de fornemmer at man har fået øje på dem og er ved at hive kameraet frem, og så sidder de gerne højt oppe i træerne…… og så er de jo ikke nemme at fotografere :0))

Men i morges lykkedes det……. selv om jeg stadig vil prøve at få et endnu bedre billede af den i fremtiden :0))

6 thoughts on “In the camera eye…….

    • Hej Margith
      Ja, jeg prøver også at få et bedre billede hver gang……. og mange gange kommer de gode billeder jo på de mærkeligeste tidpunkter – f.eks. er det tit at jeg ser en musvåge eller en tårnfalk sidde i et træ ved min afkørsel på motorvejen…… og der er det jo svært at hive kameraet frem og hænge ud af sidevinduet – særligt, når man kører selv :0))

Comments are closed.