Afslapning og hygge

Jeg har heldigvis mulighed for at være hjemme i disse dage, selvom jeg også lige skal nå at arbejde lidt :0))

Jeg har mange planer for påsken, f.eks. skal der lige så lidt chilier og lathyrus m.v., men der skal også arbejdes lidt med www.chiliparadiset.dk og så der er lidt foreningsarbejde, som også skal klares.

Der er dog også blevet tid til at gå tur med hunden – det er han meget glad for :0)) – og i den forbindelse er det lykkedes for mig at få tage et par gode fuglebilleder – et af en lille rødhals og et af en dompap.

Ellers skal tiden bruges på afslapning – gerne med strikkepindene og muligheden for at høre en god bog……. jeg er lidt doven, når det kommer til læsning, og har fundet ud af, at lydbøger jo er ret praktiske, for man kan lave andre ting samtidig med at man får læst en bog.

Derudover går jeg bare og venter på at havesæsonen endelig kan komme i gang. Chilierne er klar til at komme i større potter og til at tage fast ophold på altanen…… men det er vejret altså ikke med på!

4 thoughts on “Afslapning og hygge

  1. Rødkælken er en af mine absolut ynglinge i haven og så synger den så smukt. Det er dejligt når man har god tid til at lave lige det man har lyst til 🙂 Jeg er helt med p lydbøger og podcasts – man bliver nemlig godt underholdt samtidigt med man kan lave praktiske ting. F.eks ser jeg næsten altid haveprogrammer på youtube når jeg laver mad.
    God dag 🙂

  2. Haverose, ja, vi nyder også rødkælken i haven, men da haven er så lille, så når jeg ikke at tage billeder af den der :0)) Haveprogrammer på Youtube?? – tak for tipset, bruger ikke Youtube meget selv, men det vil jeg kigge nærmere på!

    Også god dag til dig :0))

Comments are closed.