Har besluttet mig…… tror jeg nok….

Jeg har jo længe leget med tanken om at flytte denne blog til en wordpress-blog for at kunne holde mere styr på mine chilier.

Jeg har afprøvet en masse blogs, wordpress…. overvejet Joomla og meget andet, men er igen gået tilbage til den blogspot-blog, som jeg satte op for at afprøve det at have en blogspot udelukkende om mine chilier.

Nu er jeg så begyndt at fylde oplysninger om mine chilier på denne blog – chiliparadiset.blogspot.dk – og har besluttet mig for – igen – at vælge en blogspot-blog til mine chilier….. indtil jeg får nye idéer :0))

Jeg synes at blogspot er nemmere at arbejde med end wordpress, når det gælder om at lægge billeder på de forskellige indlæg, men jeg kunne godt tænke mig at blogspot var lige så funktionel som wordpress…… bare begrebet etiketter/tags er nemmere at arbejde med i wordpress, men indtil videre bliver det altså blogspot…. igen :0))

I virkeligheden er mit problem nok at det mere er en hjemmeside, som jeg skal bruge for at samle oplysningerne om mine chilier, men det emne vil jeg tænke mere over……

6 thoughts on “Har besluttet mig…… tror jeg nok….

 1. Tillykke med din nye blog, som jeg straks har tilmeldt mig som fast læser. Jeg tror, at du bliver glad for bloggen og dine forskellige kategorier i venstre side gør, at det er let at finde en chili ud fra forskellige kriterier.

 2. Jeg har for første gang i år dyrket chili, og vidste slet ikke hvilke sorter jeg skulle vælge, da jeg stod i planteskolen med det kæmpe udvalg, men jeg er vildt begejstret for de to jeg valgte 🙂

  • Hej Pia – sådan havde jeg det også, da jeg første gang købte chilier – man er ikke helt klar over, hvad man er gået ind til, men man kan hurtigt blive vild med de chiliplanter :0))

   Det er 3. år jeg har chilier, men det er 1. år, hvor jeg selv har sået mine chilier…… kom lidt sent i gang, men da jeg var forbi http://www.barney.dk og http://www.fuglebjerggaard.dk og så alle de spændende frø, som man kunne købe, gik jeg i gang alligevel :0)

 3. Interessant at høre din diskussion vedr. valg af blogmedie. Bruger også blogspot og synes ind imellem at jeg savner nogle faciliteter og overvejede om jeg skulle give mig i kast med fx wordpress. Men… det er også et stort arbejde at flytte – og er det nu bedre?… Ja, du kender overvejelserne. Så jeg bliver også 🙂

  Glæder mig til at læse om dine chilier!

  Kh. Lone
  Minhavedagbog.blogspot.com

  • Hej Biehl – ja, det er altså ikke nemt, at finde ud af det med blogspot og wordpress. WordPress giver jo en masse andre funktioner, og så har man selv sine data til sin blog, men blogspot er lidt nemmere i det daglige.

   Det skulle dog være nemt (så nemt som IT nu kan være) at flytte sine blogspot-data til wordpress ved at eksportere dem fra blogspot, men jeg har ikke prøvet det….. endnu (prøver det nok bare for sjov :0))), så ens indlæg her på blogspot ikke går tabt.

Comments are closed.