Varer fra Fuglebjerggaard er kommet

I går var den flinke postmand forbi for at aflevere mine bestilte varer fra Fuglebjerggaard.

Det er jo “farligt” med at alle de have- og madprogrammer, som vises i tv…… man bliver jo inspireret til nye emner hele tiden :0)) Nu er jeg så blevet fanget lidt af det med at lave sine egne krydderiblandinger, når man skal bruge dem, så de er friske og har et god smag.

I første omgang har jeg dog brugt tiden til at få købe nogle af de ting, som man skal bruges til krydderiblandingerne – f.eks. er tørrede lime eller rosenblade jo ikke lige til at få alle steder. Men efter lidt kiggen på nettet og indkøb hos diverse grønthandlere, er jeg vist ved at være klar til at lave den første krydderiblanding.

Slaget med den elektriske kaffemølle (som jeg også har fået indkøbt) skal stå til aftenens middagsmåltid – kødet er valgt, men jeg tænker stadig lidt over, hvilken krydderiblanding skal der laves…… svaret kommer nok til mig i løbet af dagen :0))

One thought on “Varer fra Fuglebjerggaard er kommet

  1. Det lyder spændende.
    Udsendelserne med diverse kokke/konditor og madelskere giver stor inspiration.
    Rart med nye ideer til den daglige trummerum.
    God søndag. Hilsen Bente.

Comments are closed.