Tror at jeg er bagud……..

Jeg har jo sået en masse chilier i år, men der er ikke mange, som er blevet til noget. Jeg har haft mest held med de sorter, som jeg allerede har fået til at overvintre (Explosive Ember og Christmas Pepper), men jeg har da også fået et par planter fra en af de chilier (Sibirisk Huspeber), som ikke klarede vinteren.

Jeg bestilte jo en del chilifrø fra Fuglebjerggard og Bjarne’s frø og planter, og da den sidste sending, som kom fra Bjarne’s frø og planter, var inden for døren, såede jeg en omgang chilier til.

Og denne gang er jeg så mere heldig med at få frøene til at spire, men nu er vi jo kommet ind i maj måned, og nu er jeg lidt bange for at de små planter ikke vil blive til så meget i år, fordi de er kommet så sent.

De små planter bliver dog ikke kasseret, men inden længe er det tid til at sætte dem over i større potter, så de kan få lidt mere at gro af. Jeg håber så at de tager revance og bliver så store, at de kan nå at sætte frugter.

4 thoughts on “Tror at jeg er bagud……..

  1. Hej. Jeg tror også vi bare skal have noget varme. Mine dahlier er ikke kommet op endnu, selvom jeg plantede dem for 3 uger siden. Nogle har dog et lille grønt blad, så hvis varmen bare ville være tilstede, så går alting med raketfart!

  2. Hvor er det ærgerligt, at du har så dårlig en spireprocent. Mine står fint, men de er stadig lidt små i det. Jeg såede 8 forskellige og har mindst én af hver.
    Jeg håber, at dine fine små planter når at blive store i år, så du kan få høstet chili. Og om ikke andet, så må du overvintre dem og få dejlig chilier til næste år.

Comments are closed.