I Botanisk Have

I onsdags gik tur til Botanisk Have sammen med 3 af mine kollegaer. Vi havde for længe siden (faktisk allerede i marts måned) aftalt at tage en tur derinde – et par af os havde ikke været der i mange år og med en stor interesse for blomster, planter samt fotografiering, så var vi alle enige om at det var da en tur værd.

Vi havde aftalt at vi ville tage fra arbejdet omkring frokost, og så finde et sted omkring Nørreport for at få lidt mad inden turen gennem haven.

Vi endte med at gå “Torvehallerne” for at kigge efter det bedste sted med sandwich eller lignende og endte ved Il Fornaio Bottega, hvor vi fik os en dejlig sandwich, som blev nydt ved de fine borde, som var opstillet udenfor.

Efter maven var blevet mæt, var det tid til at finde Botanisk Have og alle de smukke blomster og planter!

Se flere billeder fra Botanisk Have her.

2 thoughts on “I Botanisk Have

  1. Hej Anna.Det var da en rigtig god ide,Botanisk
    Have er et af mine ynglingssteder.
    Lyder som en rigtig dag.
    God søndag Jette(mit lille gods)

Comments are closed.