Til kamp mod efeuen – del II

I torsdags gik jeg så igen til angreb på efeuen i vores hegn, og fik faktisk ryddet hele det stykke, som skulle ryddes. Vores hegn er længere end det som ses på billedet, men i den anden ende af hegnet, har vi haft bedre mulighed for at kontrollere efeuen, så der behøvede jeg ikke at gøre så meget.

Det bedste ved dagen, var at en af de mænd, som går og passer områderne mellem blokke, og henter grøn affald, og han stoppede, og sagde at, hvis jeg bare lagde det hele i en stor bunke, ville han komme forbi senere for at hente al det efeu, som vi havde fået klippet af – dejligt, for så var jeg fri for også at skulle “slås” med at få grenene i klare affaldssække, som jo kan være noget af et arbejde. Derfor fik det sidste stykke af efeuen også lige en omgang, når nu al grønne blev hentet :0))

Min klipning af efeuen ser måske lidt voldsom ud, men vi håber også på at den ikke kommer igen….. i hvertfald ikke i samme omfang…… og lidt efeu kan man da altid bruge – klipper gerne et par grene af til juledekorationen :0))

I hegnet står, som tidligere skrevet, så en klematis, og den håber vi nu får bedre mulighed for at brede sig, og dække hegenet, men der går vist lidt tid, før det er helt dækket!

4 thoughts on “Til kamp mod efeuen – del II

  1. åh pyh – vi har også lige været til kamp mod vores – det overtog alt, indvaderede græsplænen mv. Det er et stort arbejde men rart at få det gjort 🙂

  2. Hej. Det bliver så godt og jeg synes, at clematis er pænere end efeu! Det er bare min mening. Jeg tror du bliver rigtig glad og det var da heldigt at en “grøn mand” lige kom forbi og hjalp!

Comments are closed.