Skal, skal ikke……

Ja, man er vel kvinde, og dermed er ens sind jo lidt omskifteligt :0)) Jeg har længe leget med tanken om at ændre designet på denne blog…… skulle den ikke have lidt farve?, ville det ikke være pænt med grønne farver?, man kunne da også kigge lidt på lavendel-farverne, mon de skulle bruges?

Så er der alle de brugte gadgets….. skulle der ikke flyttes lidt rundt på dem?, hvorfor driller nogle af dem, når man har lagt andre gadgets på?

Det ville også være rart med mere plads til indlæggene….. måske skal man kun køre med en kolonne til alle ens gadgets. Altså kort sagt: det er godt at det er påskeferie, så jeg kan lege med alle mine idéer og tanker, og sorry, hvis bloggen lige pludselig ser HELT anderledes ud, når du næste gang kommer forbi :0))

4 thoughts on “Skal, skal ikke……

Comments are closed.