Så skete det….. farverne kom på bloggen

Jeg har jo længe gået rundt om “den varme grød”….. Syntes at min blog var lidt for hvidt og manglede farve. Min anden problem er jo at jeg også synes at det er sjovt at lege med designet af bloggen (så flere ændringer kan komme til :0)), så det kløede i fingrene for at gøre et eller andet…. og i dag tog jeg så mod til mig.

Det er jo lidt med nerverne uden på tøjet, at man kaster sig ud i opgaven, og man skal jo også lige ha’ et par designmæssige ting klar…… bare at finde på et nyt topbillede har taget en del tid – og dertil kommer valget af farver. Der kom jeg dog hurtigt på sporet for jeg elsker den grønne farve, og vælger næsten altid den – uanset om vi taler om garn, tøj eller andre ting.

Nå, men først tog jeg hunden ud på en tidlig morgengåtur, og så satte jeg mig til tasterne og her – godt 1 1/2 time senere er resultatet på nettet.

Der skal stadig “finpudses” lidt og lægges mere tekst og sider på, men det er den lettere del af opgaven (synes jeg :0))

5 thoughts on “Så skete det….. farverne kom på bloggen

  1. Det ser jo nydelig ud og venligt at læse.
    fin ændring. God fredag – måske ved tasterne.
    Vejret skulle jo blive noget regnfuldt.

  2. Det ser rigtig godt ud, synes jeg. Jeg er også “grøn”:-) Dine inddelinger gør siden dejligt overskuelig – jeg burde også!! – men det tager så meget tid som jeg ikke har . God Påske!

  3. Tak alle sammen for de positive tilbagemeldinger – dejligt at vide at man ikke er den eneste, som synes at det nye look ser godt ud. Skal vist lege med billeder igen, for jeg synes ikke at rammen omkring billederne passer mere :0((

    Også god påske herfra…….

Comments are closed.