På tur med kusinen

I denne weekend har jeg haft besøg af min kusine, og det var, som sædvanligt, rigtig hyggeligt. Konceptet i forbindelse med hendes besøg er gerne det samme: hun bliver weekenden over, vi hygger og laver dejlig mad (og gerne noget, som vi ikke har prøvet før), vi går ture med hunden og tager måske på udflugt i nærområdet…. hvis vi gider :0))

I forbindelse med denne weekends ophold havde vi egentlig ikke planlagt noget specielt (ud over maden), men fredag eftermiddag – på vej hjem fra indkøbene – blevet vi pludselig enige om at det da var lang tid siden at vi havde besøgt Helsingør.

Så lørdag morgen stod vi tidligt op, fik morgenmad, gik med hunden og så tog vi toget til Helsingør (en tur på ca. 10- 15 minutter, og så lander man lige i midten af Helsingør…… dejligt ikke at skulle køre rundt i Helsingør for at finde en parkeringsplads :0)))
Så første omgang var det jo meningen at vi ville shoppe, men da vi kom lidt i 1000 – altså lidt før forretningerne åbnede, besluttede vi os for at gå lidt på opdagelse – jeg havde jo taget kameraet med :0))
Og pludselig havde turen ændret sig fra en shopping-tur til en gåtur med kameraet rundt i Helsingør by. Vi kiggede i baggårde, på bygninger, på kirker (Sct. Mariæ og Sct. Olai) og et enkelt kloster – alt sammen noget, som vi ikke havde opdaget på vores tidligere ture til Helsingør.
Gåturen startede dog med “Byens Flotteste” café latte – købt og serveret ved Helsingør Musikteater, og den var et flot syn!
Hyggeligt at se Helsingør by fra en anden side sammen med kusinen …… selv om der også blev shoppet lidt til sidst :0))

7 thoughts on “På tur med kusinen

  1. Helsingør er virkelig en oplevelse. Jeg er så heldig, at min datter flyttede dertil i sommer, så nu har jeg en ‘undskyldning’ for at komme der rigtig tit :o) Der var også rigtig hyggeligt i byen ved juletid.
    Hilsen Gitte

Comments are closed.