Onsdagens oplevelser – del II

Onsdagens eftermiddag blev brugt hos kusinen og hendes mand, for vi havde købt billetter til “Mogens & Mahmoud” på Folketeatret, hvor Flemming Jensen og Omar Marzouk havde de 2 hovedroller.

Jeg har altid været en store fan af Flemming Jensen – elsker hans bøger (særligt “Vejledning i sælfangst” kan anbefales, hvis man har brugt for et godt grin) og hans måde at lege med ordet og sproget på. Omar Marzouk er jo egentlig nok mest kendt fra standup-verden, og det gør han jo ret godt (hvis I spørger mig :0)). Så kort og godt…. der var lagt op til en aften i morskabens tegn.

Handlingen var enkel….. Mogens må efter 28 års samliv se i øjnene at konen vil skilles, og efter at have sovet på kontoret en del tid, tilbyder hans muslimske medarbejder (som er fra Amager og elsker Nat King Cole & Fransk Sinatras musik!!), Mahmoud, at han kan overnatte på hans sofa. Forviklingerne opstår ret hurtigt…. hvad siger danskerne bare for at være sjove og hvordan forklarer Mahmoud sin mor, at der er flyttet en mand ind i hans lejlighed??

Det hele bliver jo kun mere farverigt, da Mahmoud forelsker sig i den pige, som bor på etagen over ham….. hun viser sig at være palæstinenser. Tilsæt så en madglad iman og pigens forældre fra Hirtshals til handlingen, og så kører det der ud af…..

Forestillingen er værd at anbefale – det er ikke Shakespeare, men bare en sjov forestilling med en masse gode muligheder for at grine.

Læs Politikens anmeldelse her.

2 thoughts on “Onsdagens oplevelser – del II

  1. Når du har læst “Vedledning i sælfangst” har du så også læst; “Imaqa”. Den er altså også suveræn god. Jeg læste dem før jeg tog til Grønland i 2010. Fantastisk at se og opleve et land man har læst om.
    Gad godt se den forestilling 😀

    • Nej, jeg har faktisk ikke læst “Imaqa”….. så nu må jeg lige en tur på biblioteket :0))

      Og ja, Grønland må være et fantatisk land, har ikke selv været der, men jeg ville faktisk hellere en tur til Grønland end en tur til sydens sol :0))

Comments are closed.