Onsdagens oplevelser – del I

Jeg har jo fri frem til 17. april, så det giver jo lidt overskud til at gøre noget af det, som man ikke får gjort i hverdagene. Der er ikke lige tale om rengøring her, men om en tur til Zoo i København! Jeg har jo købt mig et årskort til Zoo, da jeg gerne ville besøge haven for at tage nogle gode billeder, og dyrene giver jo nogle gode motiver :0))

Onsdagen skulle bruges i Københaven for min kusine og jeg havde købt billetter til “Mogens & Mahmoud” til os og hendes mand, og så tænkte jeg at jeg da kunne bruge et par timer inden vi skulle mødes på at tage den første tur i Zoo.

Bilen blev kørt til Amager, parkeret hos kusinen og så gik turen ellers til Zoo med Metroen, og efter en gåtur på 15 minutter fra metrostationen på Fasanvej, stod jeg ved indgangen til Zoo (for første gang, siden jeg gik i skole….. way back!). Første del af opgaven gik ud på at møde på kontoret for årskort, for man skal sørme også ha’ taget sit billede, før man må komme ind til dyrene….. nej, billedet kommer på årskortet, så kontrollørerne kan se ens billede, når man anvender kortet – meget moderne sted…. det der Zoo!

Vejret var ikke det bedste til at tage billeder i, men det så jeg stort på…… Der var ikke så mange mennesker i Zoo på sådan en almindelig onsdag kl. 1330…… og dyrene var enten i gang med at spise eller ventede på mad, hvilket gjorde at de var bestemte steder i deres indhegninger….. og aktive….. særligt sælerne, som gav “det hele store show” i synkrom-svømning og spring i deres venten på “fodermesteren”.

“Så du at jeg svømmede stærkt under vandet?”

Mor, og hendes 3 bjørneunge spiser, mens bjørnefar ser ud til at have en vinterdepression.
“Du bliver her, lille ven!”
En meget fokuseret sæl…… “Jeg kan altså se min frokost stå derhenne!!!”

“Jeg sover, mens du passer på!”

“Luk mig ind…. I har mad derinde, jeg ved det!!”

Nogen pudser sig, mens andre sover.

De flotte, langbenede flamingoer.

Det var så et par af billederne, som jeg fik taget på gårsdagens tur til Zoo. Det er ikke sidste gang at turen går til Zoo, men jeg vil dog håbe på et bedre vejr, så der er et bedre lys på dyrene :0))

2 thoughts on “Onsdagens oplevelser – del I

 1. Det er nogle flotte billeder du laver! Skønt med en tur i zoo hjemme fra sofaen. Jeg kommer helt sikkert tilbage og oplever mere på din blog 🙂

  God weekend
  Haverose

  • Hej Haverose

   Du skal være så velkommen :0)) og tak for rosen af billederne…. jeg er ikke altid selv tilfreds, men sådan er det vel altid :0))

   God dag til dig & dine.

Comments are closed.