Lidt om lørdagens oplevelser

Jeg er i oprydningshumør for tiden (ved ikke om det varer længe, men det skal da udnyttes :0))), og roder med store planer om ændringer på mit lille kontor – ændringer, som ikke bare bliver klar i løbet af 1 time, da de kræver at jeg flytter rundt på møbler, printer, computer og hvad der ellers har “sneget” sig ind på kontoret.

Nå, men lørdag formiddag skulle jo lige bruges på lidt indkøb, og så var der jo en undskyldning for liiiige at kigge forbi gartneren….. skulle jo lige have lidt krusepersille til krydderurt-bedene. Derudover har jeg kigget meget på den sommerfuglebusk, som jeg satte sidste efterår – der er alsolut INGEN blade på den på nuværende tidspunkt, og jeg tror faktisk at den er død. Så jeg kunne jo også lige kigge lidt på sommerfuglebuske over ved gartneren :0))

Først gik jeg ned for at se om gartneren nu havde fået violfrøstjerner hjem…. og sørme så, der var flere slags at vælge i mellem, og efter lidt granskning af sorter og ikke mindst priser, faldt valget på violfrøstjernen “Elin” – op i kurven med den….. videre rundt i gartneriet.

Jeg kiggede også på sommerfuglebuskene, og valgte at tage en med hjem – samme udgave som den, jeg allerede har plantet, for der er vist noget med at sommerfuglebuske, som står tæt på hinanden, ender med at få samme farve.

På vej over til krydderurter, blev jeg så forelsket…… i en gudeblomst, som også hedder “Dodecathcon – Media”:

Gudeblomst

Den kom altså også med i kurven – kunne ikke lade være :0)) Over ved krydderurterne kom der så krusepersille, merian og kanelbasilikum i kurven, og efter alle disse planteindkøb, var det tid til at sørge for at få de “rigtige” indkøb i hus også.

Den samlede “høst” fra gartneren vel hjemme på matriklen
Tanken om oprydning blev dog ikke “væk” i mit hoved….. også selv om jeg gik i gang med at plante krydderurter m.v., så senere på dagen fik jeg ryddet ud i min store samling af håndarbejdsblad, og endte med at sidde tilbage med en lille bunk opskrifter, som jeg gerne ville gemme – dejligt at kunne smide noget ud :0))

4 thoughts on “Lidt om lørdagens oplevelser

  1. Det var ligefrem et mådeholdent indkøb, når man er på de kanter 😉
    Jeg kan godt forstå den den hedder gudeblomst, for den er da helt vidunderlig.

Comments are closed.