Sjalet “Mie fra Filcolana”

Jeg har fået et flip med at strikke halstørklæder og sjaler, og på min tur rundt på Google efter opskrifter og inspiration, faldt jeg over dette indlæg på bloggen Knitting by Kaae”.

Indlægget handler om sjalet “Mie fra Filcolana”, og links på indlægget bragte mig videre til https://www.ravelry.com/account/login, hvor jeg kunne finde opskriften – gratis!

Jeg tænkte at jeg lige ville prøve mig lidt frem med opskriften, så jeg valgte at bruge “Kauni” (garnmærke EQ) til at strikke sjalet i. Jeg har brugt 1 nøgle + lidt af et nyt nøgle.

Jeg synes faktisk at sjalet er så sødt, at jeg vil prøve at strikke det i en anden garntype og med lidt flere udtagninger, så sjalet bliver lidt større.

Lidt opdatering:
Pia fra Den beskedne strikker gjorde mig opmærksom på at opskriften – og en masse andre opskrifter – ligger frit tilgængelig på www.filcolana.dk

4 thoughts on “Sjalet “Mie fra Filcolana”

 1. Det er meget flot i Kauni garnet. Opskriften ligger også på Filcolanas egen hjemmeside samen med en mase andre spændende opskrifter. (mere hvis du ikke ved det)

  • Tak, Pia – det var jeg ikke klar over….. vil huske at opdatere indlægget med linket til opskriften derfra.

   Måtte selvfølgelig lige forbi http://www.filcolana.dk – bare for at kigge – og er nu igang med en af deres andre opskrifter, så tak for oplysningen :0))

   Ha’ en god dag
   Lonni – Mit Lille Paradis

Comments are closed.