Så blev der plantet et par roser.

Dagen i dag har været brugt til mange ting, men særligt vil jeg nævne at jeg nu har føjet to nye roser til min samling – de kom i jorden i dag….. i sildende regn :0))

Egentlig har jeg rigeligt med roser, og det er svært at finde plads til flere, men da jeg faldt over “Herkules” og “Burgundy Ice“, skulle de bare hjem til samlingen!

Jeg søgte lidt på nettet – de nærmeste gartnerier i lokalområdet havde enten ikke roserne hjemme (men de ville komme til foråret, men hvem kan vente på det?) eller også kendte de dem ikke – og faldt over dem hos rosenshoppen Roser til haven, hvorfra jeg bestilte roserne med det samme – ovenikøbet til en god pris.

Roserne kom i løbet af sidste uge, men jeg har ikke haft tid til at komme i haven før i dag – jorden skal jo også være til at grave i, så vejret skulle også være med :0))

Desværre kan jeg jo ikke vise egne billeder af de flotte roser endnu – p.t. er de jo lidt kedelige….. uden blade eller blomster, men i haven står påskeklokken i knop, og derfor må I “nøjes” med billedet af de små påskeklokke-knopper.

4 thoughts on “Så blev der plantet et par roser.

 1. Hej. Et stort tillykke med dine nye roser. Jeg glæder mig til at se dem i blomst til sommer. Jeg gætter på, at de er lyserøde, hvorfor ved jeg ikke, måske på grund af deres navne?

 2. Hej Birgitte

  Tak – glæder mig til at kunne vise egne billeder :0))

  Herkules er lyserød, men skifter farve… Burgundy Ice er bordeaux – der skulle være links til Rosen til Havens shop, hvor du kan se farverne bedre, hvis du klikker på navnene i mit indlæg.

 3. Det lyder dejligt med nye roser! Jeg glæder mig til at se dine roser blomstre. Nu kommer den tid, hvor vi rigtigt kan nyde vores haver.
  Rigtig god søndag 🙂

  • Ja, det er jo snart ikke til at vente mere….. Selv hunden har vist fået forårskuller – han “inviterer” os dagligt ud i haven, så vi kan sidde i solen – han ELSKER, når vi alle er uden for, så han kan ligge i en stol og slikke sol :0))

Comments are closed.