Møn – det bedste sted.

Jeg er kommet på Møn i gennem mange år, for mine forældre var ivrige campister, så alle weekender, ferier og sommerferien blev brugt i campingvognen, som stod på Camping Møns Klint…. 3 km fra Møns Klint.

Campinglivet er dog stoppet for mange år siden, men ca. hvert 2. år lejer vi en hytte (altså ikke den på billede!) på campingspladsen, pakker hund, kusine, mor og habbenkut, og kører til Møn for at nyde en forlænget weekend der.

Programmet for dagene i den forlængede weekend er gerne det samme…. alle de kendte steder – Stege, Liselund, Hunosøen, Klintholm Havn, Borre, Hjertebjerre, Jydelejet og klinten m.v. – besøges i løbet af formiddagen, mens eftermiddagen gerne bruges i – og omkring – hytten på campingspladsen, hvor der jo er det sædvanlige campingliv – hyggeligt….. selv hunden blev mønbo efter et enkelt ophold, og nyder nu opholdene i fulde drag :0))

8 thoughts on “Møn – det bedste sted.

  1. Hej. Der ser dejligt ud på Møn – har kun været der éngang og jeg kan ikke rigtig huske andet end klinten. Hvor lyder det hyggeligt, at I stadigvæk tager afsted og lejer en hytte. Det lyder som en god tradition.

    • Ja, Møn er jo mest kendt for klinten, og den er jo lidt overvældende første gang man besøger Møn.

      Ja, det er virkelig dejligt, at komme afsted og bare sidde og nyde stemningen, læse en bog og gå en tur – ren afslapning :0))

  2. Det lyder vel nok dejligt! Jeg har kun været på Møn et par gange for at se Liselund og Møns Klint. Du giver mig lyst til at besøge Møn igen, når det bliver forår :O)

  3. Jeg kan kun anbefale alle at tage sig en tur til dejlige Møn – klinten er selvfølgelig det største trækplaster, men de mange andre naturskønne steder, ruter rundt på øen, steder med udsigtstårne, hvor man kan observere fugle- og dyreliv på landjorden og den smukke udsigt over vandet, gør Møn til et særligt sted t besøge :0))

Comments are closed.