I træningslejr med nyerhvervelsen!

Jeg har jo kastet min kærlighed på fotografering, og det skal I her på bloggen så trækkes med! Jeg er ikke den bedste fotograf – mangler vist sans for at “se” motiver i alt :0)) – men det skal jo ikke forhindre en i at tage fat i kameraet.

Jeg har en særlig interesse for at tage billeder af fugle – og har allerede lært, at det IKKE er den nemmeste opgave at give sig selv, for fuglene har det jo med ikke at ville sidde stille på kommando, lade en komme tæt nok på til at kunne tage et billede eller at vise sig fra sin bedste vinkel.


Jeg har købt et Nikon D3100 med 2 objektiver, og det kamera er jeg rigtig glad for – synes at billedernes kvalitet er rigtig god (fotograferen kan man jo ikke gøre så meget ved). Jeg har da også fanget et par gode fuglebilleder, men hvis de skal blive rigtig gode, skal jeg vist købe et teleobjektiv til flere tusinde kroner. Det synes jeg måske er lige meget nok…… skal jo ikke leve af at tage billeder (heldigvis)!

Så var det så at jeg faldt over Olympus SP-810UZ, som har 36 x zoom – pris kr. 1700,-, og det kunne jeg ikke stå for, så det blev indkøbt. Selve kamerakassen er ikke meget at råbe “hurra” for – det er tydeligt at det er her man har sparet for at få kameraet til at holde en god pris, men kameraet er lidt større en et almindelig digitalkamera a la Nikon Coolpix-størrelsen, og er derfor nemt at have med sig.

Jeg mangler stadig at få helt styr på kameraindstillinger….. og ikke mindst, hvordan man finder dem i en hurtig vending, men billederne på dette indlæg er alle tage med det nye kamera, og særligt fuglebillederne glæder mig, og jeg synes at de er gode nok til at de kan være med i min årskavalkade for marts måned!

Jeg har også prøvet at tage et par billeder af det strikketøj, som jeg p.t. er i gang med, men jeg tror at jeg vil vælge at bruge mit Nikon D3100 til disse ting – billedkvaliteten er langt bedre der!

10 thoughts on “I træningslejr med nyerhvervelsen!

  1. Det er nogle dejlige fuglebilleder du har taget! Glæder mig til at se mange flere – fuglefotografering er også min store hobby 🙂

  2. Fotografering er også blevet en hobby for mig, men her er det blomsterbilleder, som har min store interesse. På trods af vilde og urolige fugle, så har fanget et par rigtig gode motiver 🙂

Comments are closed.