Et par gode billeder af fugle…… :0))

Jeg har igen været ude at lufte kameraet, og turen er endnu en gang gået til en nærliggende mose (som dog ikke er verdens største mose :0)), og her er det blevet til et par gode “skud” af en sovende andrik og en af mosens svaner.

Personlig er jeg nok mest stolt af billedet af svanen, hvor genspejlet også kan ses. Næste opgave må blive at fange et billede af en af mosens ænder…… mens de ikke sover :0))
Begge billederne kommer med i denne måneds årskavalkade, og så må vi se om en af dem også bliver månedens vinder.

7 thoughts on “Et par gode billeder af fugle…… :0))

 1. Det er et meget smukt billede af svanen. Det kan jeg godt forstå du er stolt af.
  Kunne du ikke tænke dig at lave billederne på bloggen lidt større så man bedre kan nyde dem? 🙂

  • Tak Susanne :0))

   Det sjove er faktisk at jeg ikke tænkte over effekten, da jeg tog billedet – så det først, da jeg så billederne igennem hjemme på pc’eren :0))

 2. Tak, Mona :0))

  Jeg leger lidt med de billeder, synes ikke at de skal være for store, så de kommer til at “overtage” indlægget, men har lige prøvet at gøre disse billeder lidt større.

  Der er også mulighed for at klikke på et af billederne, så kan man se dem i et større format:0))

 3. Hej!

  Tusind tak for din meget fine kommentar på min blog og mange gode forslag til roser i mit kommende rosenbed. Det giver lige et helt andet udgangspunkt, når der skal surfe’s rundt på nettet og snuses rundt på i div. plantemarkeder. Tak for det.

  Flotte billeder!

  Bedste hilsner fra Mette

 4. Sikke nogle dejlige billeder 🙂 De fortjener næsten, at du laver dem lidt større, så man bedre kan se de smukke detaljer.

Comments are closed.