En mærkelig fugl :0))

Dagen i dag er startet meget tidligt – faktisk allerede kl. 0650, hvor hunden – som faktisk hedder Dino – altså mente at han havde sovet nok, og var klar til en gå-tur. Det gør mig nu ikke noget at komme tidligt ud af sengen…… og selv om det er lørdag, så på med tøjet og ud i den lidt frostkolde morgen, som også bød på flot solskin.

Da hunden jo har en fiberspænding i det ene forben, så går turen afsted i roligt tempo – det tempo kender hunden dog ikke, så han benerer afsted….. i kort snor :0).

Forbenet har det meget bedre, og han halter ikke længere, men jeg har ham dog stadig i kort snor for at forbenet kan få en chance for at blive endnu bedre og stærkere, før vi vender tilbage til flex-linen.

Undervejs på turen stødt vi på denne mærkelige “fugl”, som vist syntes at vi forstyrrede dens morgen-kig fra træet. Dino opdagede aldrig katten i træet – han er ellers MEGET glad for katte, da han, som hvalp og unghund, dagligt havde besøg i haven af en af naboernes kat – en flot kridhvid langhåret sag, som han virkelig så op til……. og gerne ville have med indendørs!

4 thoughts on “En mærkelig fugl :0))

  1. Ja, det var da en mærkelig fugl oppe i træet 🙂 Dejligt at det går bedre med Dinos ben, og det er rart, når hunde kan lide katte. Vi har en hund her i nabolaget, der altid sover sammen med gårdens katte :o)

    • Ja, godt at Dino ikke opdagede katten…. for så skulle den med hjem.

      Dino ville ELSKE at have egen kat og ville sikkert sove sammen med den i sin kurv, og sidde og vente på at den kom hjem fra sine ture i nabolaget hver aften – han er jo en STOR dyreven!

Comments are closed.