Billeder fra februar måned til årskavalkade 2012

Så gik februar måned, og selv om jeg ikke synes at der var meget af tage billeder af i haven, så er der da kommet et par billeder i kassen. De bedste billeder kom helt klart fra min tur til Amager Strand, men der er da også blevet plads til et par billeder fra turene gennem lokalområdet.

Jeg er dog stadig mest stolt af billedet af bådebroen ved Sundby Sejl på Amager Strand og billedet af den flyvende stormmåge. Det er lidt svært at vælge mellem de to billeder, men jeg tror at stormmågen vinder, da jeg gerne prøver at tage billeder af fugle på min vej rundt med kameraet – og det er svært!! Så at “fange” et godt billede af en flyvende fugl, også selv om der en million af dem, kommer ret højt på min liste :0))

Mit bedste billede – februar 2012

6 thoughts on “Billeder fra februar måned til årskavalkade 2012

    • Ja, det må jeg sige….. troede at det var nemmere, men det er svært: man skal tæt nok på (og fuglene mener jo ikke at man skal for tæt på!!), og så skal man også have fuglen til at sidde stille nok, og vise sig fra sin bedste side….. det er ikke nemt!

  1. Det er meget smukke billeder i din kavalkade! Og flot skud af stormmågen – det er svært at få fugle i bevægelse skarpe, men det er lykkedes så flot!

    • Tak – og ja, det er svært det med at tage billeder af fugle – særligt når de bevæger sig. Tror at jeg tog en 20 – 30 billeder, hvoraf dette ene billede blev så skarpt, at man faktisk kunne se fuglen helt skarpt.

      Jeg opgiver nu ikke de fugle….. skal sidde på lur ved foderhuset hele sommeren :0))

Comments are closed.