Så er der flere “skud” i kassen!

I går gik turen til Amager for at besøge kusinen – er jo egentlig fra Amager, så en stor del af familie og venner bor der, og derfor er det altså stedet, hvor jeg “bor” – rent familie- og vennemæssigt. Jeg indrømmer dog gerne, at jeg – da jeg bor i Nordsjælland og arbejder på Amager – har brug for særlig overtalelse for at jeg også tager denne ca. 40 km lange tur i weekenden…. prøver altid at arrangere Amager-besøgene på hverdagene, hvor jeg alligevel er på Amager!!

Kusinen og jeg har altid “lidt som vi skal”, når vi ses, men denne gang havde vi aftalt at turen “bare” (læs som: normalt er vi på shopping på Amagerbrogade eller lignende :0)) skulle gå tur på Amager Strand – kusinen bor i gå-afstand, så ca. 10 – 15 min gang på villavejene bragte os derud. Frokosten skulle indtages i Sundby Sejl, hvor kusinen og manden ofte kommer….. et dejligt sted med et godt kig til havet :0)

Dagens vejr var måske ikke det bedste – det blæste “en halv pelikan”og solen var ikke på det perfekte højdepunkt, men dagen blev nu alligevel nydt – til UG! Men jeg havde også øjnet en chance for at medbringe kameraet, og måske få et par gode billeder til min februar-kavalkade – og ganske rigtigt….. kameraet kom i brug og her er et par af billederne fra gårsdagens tur.
Ikke alle billeder er perfekte, når man kommer hjem til computeren, men jeg er dog lidt stolt af billedet af broen og den flyvende stormmåge….. så er der fundet et par kanditater til “bedste billede i februar 2012” :0))

4 thoughts on “Så er der flere “skud” i kassen!

  1. Hej. Det var interessant at se billeder fra Amager. Jeg tror faktisk, at jeg også har spist på det sted forrige sommer sammen med min mand og nogle gode venner. Vi var også på Amager Strand på det sted, hvor flyene går ind over. Det var fine billeder, især af molen og mågen.

  2. Det er nogle flotte billeder du har taget! Der er gerne nogle smukke motiver ved vandet. Sjovt, for jeg bor også i Nordsjælland og arbejdede på Amager – en køretur der til sidst hang mig lidt ud af halsen :O)

    • Tak skal du have – og ja, vand og naturen omkring vand giver gerne smukke motiver til os fotografer :0))

      Ja, det er ikke lige sjovt hver dag at skulle tage den lange tur fra Nordsjælland til Amager. Jeg kører heldigvis tidligt på arbejde (og hjem igen), så jeg gerne slipper for de værste bilkøer….. de er de kedeligste :0))

Comments are closed.