Jeg leder efter….. min Rhapsody in blue

Jeg ved det jo godt…. roserne kan det der med at forsvinde, hvis de ikke har fået en god plads i bedet i haven.

Det er vist det som er sket med “Rhapsody in Blue” for jeg har flere gange været ude i haven for at se om jeg kunne finde bare en enkelt lille rosenstamme der, hvor “Rhapsody in blue” stod….. men jeg kan ingenting finde. Jeg må vente til det bliver foråret, men jeg tror altså at “Rhapsody in blue” er væk.

Lidt trist for den har en smuk lilla farve, som jeg ikke har set tidligere blandt de mange roser, som jeg har kigget på.

10 thoughts on “Jeg leder efter….. min Rhapsody in blue

 1. Jeg har 2 af denne rose og håber jeg stadig har til foråret, men jeg tror helt bestemt nogen går til med disse frostgrader. Vi mangler det dybe tæppe af sne til beskyttelse.
  Vi må vente og se til verden igen er tøet 🙂

 2. Øv,øv jeg håber, at den dukker op alligevel.
  Jeg har den endnu ikke men har flere gange set den, og syntes at den er vildt flot. Jeg husker, at den var i stort antal i Kongens have i sommers.

 3. Ja, Rhapsody in blue er en smuk rose med sin specielle farve, og jeg kan være heldig at min ikke er forsvundet helt, men bare er gået i vinterdvale under jorden :0))

  Jeg vil nu vente til foråret med at gå i panik over hvor den er blevet af….. det kan jo være at den lader sig se igen, når foråret melder sin ankomst :0))

  Det lyder som om Kongens Have er en sommertur værd…… sammen med kameraet :0))

  Fortsat god dag til alle!

 4. Hej. Nej, det må jeg nok sige. Jeg håber virkelig den dukker op igen. Kan det ikke tænkes, at den er knækket og måske der kun stikker en lille stump op? Hvis rødderne bare er der, så tror jeg nok, den skal komme igen. Held og lykke!

Comments are closed.