Jeg kan da også blive ved……

Jeg synes jo at det der web-design er sjovt, og er igen i gang med at lege med tanken om at brug wordpress, som blogprogram. Jeg vil dog gerne beholde denne blogspot-blog også, samtidig med at jeg kører en wordpress-blog på mit domæne.

Så noget af tiden går med at kigge efter flotte – og gratis – wordpress-temaer, og dem er der mange af…. hold da op! Jeg tror dog at jeg efterhånden har sporet mig ind på et tema, som jeg synes passer til min wordpress-blog, så nu skal der bare laves de sidste ting….. og kopiere indlæg til bloggen.

Jeg leger også med tanken om en særlig foto-blog, men den vil jeg gerne køre i blogspot, så der går tiden med at finde sjove baggrunde, som gør at foto-bloggen vil se lidt anderledes ud end denne blog, hvor jeg prøver at køre et stilrent design (det lykkes ikke altid :0)))

8 thoughts on “Jeg kan da også blive ved……

 1. Jeg har aldrig prøvet wordpress, men ved at flere benytter den skabelon. Det bliver spændende at se hvordan det hele ender op…design m.m. En skøn onsdag til dig..knus

  • Ja, wordpress er populær, og det går fremad med at lege med designet – har lige lavet topbilleder til bloggen :0))

   Også en dejlig dag til dig…… her sidder jeg og hænger over computeren med en “dejlig” forkølelse, øv….

   Knus :0)

 2. Det lyder som noget af et arbejde at kopiere alle dine ting over til en ny side – men med en dum forkølelse, så er det vel en fin ting at slå tiden ihjel med:-)
  Jeg har ikke selv prøvet wordpress, det må jeg tjekke ud.

  • Du har ret…. det bliver lidt af et arbejde at kopiere indlæg over på den nye blog, men jeg har jo god tid :0))

   Der er lidt mere arbejde med at sætte en wordpress-blog op end med en blogspot-blog, men der er mere frihed… og så er spørgsmålet jo om man vil have mere arbejde før tingene kører :0))

   Glæder mig tila t høre mere om dine erfaringer med wordpress!

 3. Spændende hvad du ender ud med.

  Men jeg synes, at jeg har lagt mærke til, at det er mere ´besværligt´ at ligge en kommentar i wordpress. Man skal taste navn og email. Måske husker jeg forkert.

  • Denne blog kører videre, og så leger jeg videre med wordpress-bloggen, som kræver lidt mere arbejde, før den er på plads.

   Har før afprøvet en wordpress-blog, men har ikke haft problemer med kommentarerne….. jeg havde mere problemer med spam-indlæg, som jeg er sluppet for på denne blog, så derfor er min tanke også at lave en kopi af denne blog på min wordpress-blog…. for at se hvordan den virker :0)

Comments are closed.