En af de dage, som man godt kunne undvære – måske!

Ja, jeg har jo ikke været på toppen selv på det sidste, det var hunden heller ikke i går, så jeg fik rykket min tid til hunden hos dyrlægen til i dag – hans ene øre kløede helt vildt og han haltede på det ene forben, så jeg syntes ikke at vi kunne gå en weekend i møde med disse problemer.

“Den lille hund” er jo ikke en stille en af slags… hans kælenavn her i huset er “Dampi”, og han er en krydsning mellem en hund, en kat, en bjergged og en kanin – hvis I spørger mig :0)) Det betyder at dyrlæge-besøg ofte ender i beroligende sprøjter m.v. for bare at få undersøgt “det lille dyr”.

Så dagens dyrlæge-besøg endte som det plejer….. med en beroligende sprøjte…. og en ordentlig ørenrensning, røngten af lille ben, test af hævelse i lille ben (ingen kræft der – dyrlægen tester jo det hele :0))… ), sprøjte for at tage betændelse i lille ben i forbindelse med forstuvning af sene i lille ben og ørendråber til øret, som huser en svamp – vi husker ikke navnet, så nu siger vi bare at han har champignoner i det ene øre :0)))

Nu ligger den lille hund så i fodenden af sengen, og sover tungt….. træt af beroligende sprøjte, bedøvelse, smertestillende medicin, sprøjte med antibiotika, ørendråber og oplevelserne væk fra hjemmet…… i dyrlægens nye klinik (som hunden for øvrigt brugte RET lang tid på at udforske (masser af dejligt hunde- og kattemad, legetøj og godter i hundehøjde) inden han kom i “dyrlægens klør” :0))

Har selv brugt en masse energi selv, og er derfor ret træt nu…. er altid nervøs og urolig, når hunden skal til dyrlægen…… og så selv om han bare skal vaccineres….. Og hunden… ja, han vandrer glad og fro ind til dyrlægen HVER gang……. han føler sig allerede HELT hjemme i dyrlægens nye klinik, og var – efter mor var kommet til – klar til at gå tilbage til de “spændende” lokaler bag ved disken……. sammen med dyrlægen!

6 thoughts on “En af de dage, som man godt kunne undvære – måske!

  • Tak, og det går allerede meget bedre :0))

   Kender også til de der svampe, som hundene kan få mellem tæerne – det problem havde min gamle hund også, så han fik poterne dyppet i atamon i de særligt våde perioder af året :0))

 1. å nej , det er rædsomt når vores kære hund eller kat er syg, man er helt ude af dem, deres sørgmodige hundeøjne kan få os helt i knæ, Jeg ønsker lillemanden rigtig god bedring Wuf

  • Ja, jeg hader det også…… men han er klar i bedring (og har været det længe :0)) for han er kommet stært tilbage…. med alle sine spilopper :0))

   Fortsat god dag til dig og dine :0))

Comments are closed.