Den der årskavalkade…..

Jeg har jo besluttet mig for at jeg vil samle billeder sammen til en årskavalkade 2012. Jeg syntes dog at jeg ikke havde fået taget så mange billeder i januar måned, og at der derfor ikke var så mange gode billeder at vælge i mellem, når der skulle findes et vinder-billede.

Så var det så at jeg kom til at tænke på de billeder, som jeg havde taget med mobilen, og straks blev de billeder også kigget i gennem :0)) Og sørme om der ikke pludselig var lidt flere billeder at vælge i mellem….. og til en lille collage for januar 2012.
Jeg synes dog stadig at dette foto er det bedste, og der med bliver det vinderen i januar 2012:
Fortsat god sne-søndag til alle….. jagten på billeder til februar måned ER gået i gang :0))

2 thoughts on “Den der årskavalkade…..

Comments are closed.