A-mennesket & B-hunden

Jeg indrømmer gerne at jeg er A-menneske….. elsker at komme tidligt op for at få noget ud af dagen. Jeg må dog også indrømme at skulle op hver dag senest kl. 0530 for at komme på arbejde også er lige tidligt nok for et A-menneske!

Så kommer vi til hunden….. ja, altså B-hunden. Han bobler lystigt videre, mens jeg er igang med bad, påklædning og makeup. Han har også fundet sig en rigtig god “jeg-pakker-mig-ind-i-dynen”-teknik, som gør at han ligger varmt og dejligt, men ikke bliver forstyrret af, at jeg tænder lys. Han “falder” først ud af sengen, når han kan høre at jeg er på vej ned af trappen….. så tumler han efter – bare for at sikre sig at jeg er kørt, før han finder den næste seng, som han kan sove videre i.

5 thoughts on “A-mennesket & B-hunden

  1. Det ser ud til at være en meget begavet b-hund, som er klog nok til at dække øjne og ører, når a-mennesket går igang 🙂

Comments are closed.