Skal, skal ikke…..

Jeg har set at en del bloggers lave en årskavalkade med billeder fra året der gik. Den idé kunne jeg godt tænke mig at være med på, men med det lille “twist” at det skal være det bedste billede fra hvert af årets måneder.

Nu er det så bare at man løber ind i problemer….. for p.t. er der ikke meget i haven eller i naturen her, som giver anledning til at hive kameraet frem, så jeg er faktisk ved at løbe tør for dage til at få tage det flotte januar-billeder til min årskavalkade 2012, og så skal man jo til at beslutte sig for om man skal stille sig selv opgaven overhovedet.
Jeg har dog – for nylig – gjort det til en vane at tage kameraet med på gåturene med hunden (selv om det er noget af en udfordring at tage billeder og gå med hunden i snor samtidig :0))
Så er der da kommet et par billeder i “kassen”, som kunne være et bud på månedens billede i januar 2012.
Til gengæld er jeg kommet lidt nærmere på hvordan mine billeder skal se ud i fremtiden…. har leget med at lave rammer om billederne før de lægges på bloggen…. det var lidt drilsk til at starte med, men nu tror jeg at jeg har fået styr på hvordan det skal være. Nu skal der så bare redigeres billeder i lange baner :0))

Udover at redigere lidt billeder, skal dagen også bruges på at så de sidste chilifrø – f.eks. “Jalapeno Early”, som jeg har fået af Susanne fra H(e)aven – glæder mig til at se deres fine spirer :0))

8 thoughts on “Skal, skal ikke…..

 1. Det ser rigtig godt ud med de nye rammer 🙂
  Det et rigtigt godt billede af frøstandene – og hvis jeg må give mit besyv med, så ville jeg klart vælge det til januarbilledet, idet der også er vinter over billedet med de ’små hatte’ af sne.
  God fornøjelse med såningen 🙂

  • Tak – det var lidt af et arbejde til at begynde med, men nu kører det :0))

   Ja, jeg er også selv mest tilfreds med frøstandene, men det kan jo være at jeg når at få endnu et par billeder inden januar måned slutter, så vi må se hvilket billede jeg vælger.

   Tak, tak…… Hele vindueskarmen er fyldt med potter nu :0))

 2. Rart at høre, at du også nørder rundt med billeder og tanker om billeder. Jeg er ret sikker på, at nogen ville være uforstående overfor ens tidsforbrug mht. kigge gamle billeder, slette nogen, sætte ramme om andre osv osv. Men jeg er ikke alene, kan jeg jo se. Hos dig og hos mange andre bloggere.

  Kan du have en god søndag og evt. god ´motiv-jagt´.

  • Ja, jeg synes jo det er sjovt at nørde med det der hjemmeside og blogsjov….. og så kommer billederedigering jo også til….. og ja, det tager længere tid end man lige tror, men det er jo flotte resultater, som kommer ud af vores anstrengelser!

 3. Ja det er da et fint billede! Synes bestemt du skal lave en sådan kavalkade! Jeg kan nu også godt lide grenen med mos på, når man studerer den nøjere, ligner den et dyr med øje og ben og et lille næb!

  • Ja, træer kan et eller andet med at komme til at ligne noget :0))

   Derfor synes jeg også at det er sjovt at tage billeder af træer (nogle vil nok synes at jeg er mærkelig på det område :0))

Comments are closed.