Så er de første chilier sået……

I går blev det så tid til at få sået de første chilier! Egentlig ville jeg vente til slutningen af februar, men kunne efterhånden se på svarene på mine indlæg, at jeg var ved at være bagud :0

Jeg har jo bestilt 7 forskellige chilifrø fra Fuglebjerggård – “Locoto”, “Tabago Seasoning”, “Purple Tiger”, “Elefant Snabel”, “Jalapeno Purple”, “Chinese 5-color” og “Aji Limo Rød” – og hver pose indeholder 5 frø. Derfor har jeg i første omgang kun sået et frø i hver potte, så må vi se om der kommer noget ud af det….

Potterne er sat til spiring i mit nye minidrivhus fra Ikea, som omtalt på HAVERUMMET, og så er det bare at vente for at se om der sker noget :0))

Jeg har nu tænkt mig at så lidt flere chilier næste weekend – skal da også prøve at se om jeg kan så et par af frøene fra de chilier, som jeg havde på altanen sidste sommer.

2 thoughts on “Så er de første chilier sået……

 1. Chili plejer at være nemme at frøformere. Jeg har i hvertfald aldrig haft problemer. Og der er ikke noget så skønt som, at se en plante gro som man selv har sået.
  Held og lykke med dine chiliér.
  Ha´en skøn søndag.
  Havehilsner fra Marianne.

  • Hej Marianne

   Det er første gang jeg skal forsøge mig med frøformering, men det lyder som om det ikke er en svær, som jeg har sat mig selv på.

   Jeg glæder mig også til at nyde synet af egne planter på altanen her til sommer – bare jeg kan få plads til dem alle :0))

   Også go’ søndag til dig :0))

Comments are closed.