Et lille oliventræ til det lille hjem

På vej hjem fra arbejde i fredags, var jeg lige i Fakta for at få købt ind til weekenden (og køleskabet var også ved at være lidt tomt på grund af de lange kursusdage, hvor jeg ikke havde fået købt ind), og sørme om ikke jeg – som det første, efter at være trådt ind i butikken – opdagede, at Fakta havde oliventræer til kr. 50,00.

Jeg læste mig til at oliventræet godt kan lide en solrig plads og direkte sol, og det passer godt med et par steder i huset. Oliventræet må dog ikke tørre ud, så her skal jeg vist være omhyggelig med pasningen :0)).

Så det var op i vognen med et oliventræ, og hjem til matriklen med nyerhvervelsen, som har fået en plads i min stue, hvor der er rig mulighed for at sol i løbet af eftermiddagen.

3 thoughts on “Et lille oliventræ til det lille hjem

  1. Jeg købte også en gang et lille oliventræ i Fakta. Det stod i vores have i næsten 10 år, og så mistede det livet under en meget kold vinter. Jeg tog det aldrig ind men satte det under halvtaget med lidt plastik om foden.

    Måske jeg skulle investere i et nyt 😉
    Nu vokser ærteblomster op af det døde træ…ganske flot.

  2. Ja, jeg tog lige en lille tur på nettet i går for at finde ud af mere om oliventræet. Her fandt jeg ud af at det skal overvintre ved 3 – 10 grader…… og der er langt varmere i min stue, så det er nu kommet ind i soveværelset. Jeg vil dog sætte oliventræet ud på altanen, når temperaturen er til det – så må jeg se om det ikke har det bedre derude :0))

Comments are closed.