En af de dage…..

I kender det sikkert…. En af de dage, hvor man er SÅ træt, at man bare har mest lyst til at hoppe direkte i seng, når man kommer inden for hoveddøren – sådan en dag havde jeg i går. Det lykkedes mig da også – efter aftensmaden – at falde i søvn på sofaen, og vågnede en time senere – klar til at finde min seng…. med det samme.

Jeg smuttede i seng, men syntes alligevel at det var lige tidlig nok at lægge mig til at sove, så Facebook og de mange blogs, som jeg følger, blev besøgt. Efter et par timer “online” syntes jeg at det nu var tid til at sove, så jeg lagde mig til rette under den slip af dynen og på de 30 cm af den 140 cm bredde seng, som hunden havde efterladet til sin ejer…… hunden havde “boblet” lystigt på sengen, med alle lemmer strakt godt ud, mens jeg var på nettet :0))

Liggende der – klar til at sove – er det så at hjernen tager over….. og starter et fyrværkeri af tanker: Skal også huske at få hæftet ende m.v. på “Karla”, så den bliver færdig, skulle man også lave sig en foto-blog?, vil faktisk hellere strikke min egen udgave af “Bornholm” fra Annette Danielsens “Kunsten at strikke en ø”, som jeg lige har købt, af det garn, som jeg egentlig er i gang med at strikke en vest i vendestrik af, skal altså i Ikea få at få købt et af deres nye minidrivhuse, men hvordan skal det lige blive passet ind i de lange arbejdsdage??, skal altså “photoshoppe” mere og ha’ lavet nogle mere spændende collager af roserne til mine beskrivelser af roser til bloggen og en millioner andre tanker – resultat: Ingen søvn.

Jeg ved ikke hvornår jeg faldt i søvn, men ville ønske at man kunne finde “off”-knappen, når ens hjerne sådan løber af med en :0)))

4 thoughts on “En af de dage…..

  1. Kender det godt.
    Jeg har desværre ikke nogen kur mod tanker der løber løbsk.
    Der er ikke noget der har hjulpet mig. Hverken varm mælk eller får-tælling. Håber at du får en god nats søvn i nat.

  2. Kender godt sådant tanke-mylder inden sovetid….aner ikke hvor det kommer fra og hvad man skal stille op med/mod det ;o)
    Ofte planlægger jeg have og især blomsterbede – skørt, I know.
    Kh Helle

Comments are closed.