Godt nytår til alle :0))

Så er 2011 ved at være slut, og vi ser frem til 2012, og her i huset foregår det uden fint tøj, et hus fuldt af gæster eller noget med at hoppe fra stole ind det nye år.

Jeg glæder mig til 2012, 12 er faktisk mit ynglingstal, så det skruer jo bare forventningerne lidt op – f.eks. håber jeg at sommeren bliver meget bedre end 2011, og giver os haveinteresserede en masse nye haveoplevelser – bare mindre regn i 2012 vil jo hjælpe en del!

Årets sidste dag er her i huset en stille og rolig dag med dejlig mad, hygge og en 30 kilos tung hund, som er RYSTENDE nervøs, når det gælder fyrværkeri….. så han er på piller, mens vi andre slapper af, og håber at han ikke bliver alt for bange omkring kl. 24.

Det bedste ved nytåret – for mig – er nytårsmorgens første gåtur med hunden (som nu har “overlevet” nattens fyrværkeri :0)), så tidligt at alle andre stadig sover. Jeg nyder virkelig denne morgentur, hvor nabolaget er fyldt med affyrede batterier, træpinde med rester af raketter og andet skrald, men også med forventningen om det nye års mange spændende og ukendte ting, som vi har i vente.

Godt nytår til alle – vi ses i 2012!

One thought on “Godt nytår til alle :0))

  1. 12 er mit husnr. så er vi to, der har tallet 12 og jeg forventer mig også en masse af 2012 – dejligt med et nyt og ubrugt (forholdsvis) år!!
    Det var din rose der fangede mit øje – skøn at skue..

Comments are closed.