Flittig, flittig flittig…..

Dagen i dagen var jo den første feriedag – dejligt endelig at have juleferie – og selv om det jo var meningen, at der skulle slappes af før juleaften, har jeg alligevel været flittig.

Dagen er gået med at klare de sidste indkøb, hundeluftning (ad flere omgange), udsendelse af nyhedsbrev til medlemmerne af den hjemmeside, som jeg passer, “badning” af alle blomsterne i huset, forøgelse af antallet af lanterner på altanen, sørget for at jordnøddebeholdningen til havens fugle er i top frem til juleaften, har klargjort minidrivhuset til der skal sås chilier i februar – ja, ja, det var i god tid, men var ved at være lidt træt af synet af samlingen af mælkekartoner, som skal bruges til at så i!!

Der er dog også blevet tid til at arbejde lidt videre med “Karla”, som har drillet mig lidt – måtte strikke om 2 gange, men nu er vi på rette vej igen.